Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.pdf.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
  
Русский
Pedagogická fakulta UP
05.09.2016, 13:10, Stáří: 8 r.

Blíží se celouniverzitní setkání absolventů UP - přijďte s námi slavit 70. výročí na Pedagogickou fakultu!

Autor: Hana Marešová

Vážení absolventi Pedagogické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci, pokud jste ještě nestačili zaznamenat, dovoluji si Vám za vedení Pedagogické fakulty připomenout, že v letošním roce Univerzita Palackého organizuje slavnostní setkání absolventů u příležitosti 70. výročí znovuobnovení Univerzity Palackého, které se koná ve dnech 9.–10. 9. 2016 na Univerzitě Palackého v Olomouci.

V rámci programu budete mít možnost v uvedených dnech navštívit jednak Pedagogickou fakultu UP, ale i celou řadu celouniverzitních akcí, na pracovištích budete mít také možnost setkat se se svými bývalými vyučujícími, kteří byli rovněž na akci pozváni, či se stávajícími pedagogy fakulty.

Setkání proběhnou v budovách Pedagogické fakulty na Žižkově náměstí 5 v Olomouci a Univerzitní 3 (budova Jezuitského konviktu) v Olomouci. Podrobné informace o setkání v prostorách Pedagogické fakulty UP naleznete na webových stránkách absolventského portálu PdF UP a na facebookových stránkách Pedagogické fakulty UP.

Podrobné informace k programu jednotlivých fakult naleznete na tomto odkazu. Informace o celouniverzitních akcích naleznete na odkaze: http://absolventi.upol.cz/.

Pokud byste v rámci programu na Pedagogické fakultě UP měli nějaké dotazy nebo se vyskytl ve dnech absolventského setkání jakýkoli problém, kontaktujte fakultní koordinátorku aktivit, Mgr. Barboru Mlčochovou – tel. +420 777 021 462, e-mail: barbora.mlcochova@upol.cz.

Těšíme se na setkání s Vámi!

Se srdečným pozdravem
doc. PhDr. Hana Marešová, Ph.D. proděkanka pro organizaci, rozvoj a celoživotní vzdělávání Pedagogické fakulty UP



Aktuální zpravodajství a publicistiku z Univerzity Palackého najdete na stránkách Žurnálu Online.

Zpravodajství z UP
Vyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Stránka aktualizována: 01. 04. 2011, Daniel Agnew