Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.pdf.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
  
Русский
Pedagogická fakulta UP

Archiv zpráv

Nový způsob evaluací mohou nyní využít studenti Univerzity Palackého, stačí jim stáhnout si aplikaci evUPOL pro chytré telefony a tablety. Čeká je maximálně 12 otázek. Zaberou pár minut.
We would like to inform you that Sapienza University of Rome organises a Summer School, where students can study and discover many aspects of Italian literature, arts and cinema, whilst perfecting...
Děkan Pedagogické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci vypisuje výběrové řízení na postdoktorskou pozici v oboru Molekulární systematiky.
Francouzské velvyslanectví v ČR nabízí českým studentům možnost získat stipendium francouzské vlády.
Akademický senát pedagogické fakulty podpořil stanovisko svých kolegů z Hradce Králové. Naléhavá žádost z konce loňského roku je určena vládě a jejím cílem je přehodnocení finanční situace ve...
Pozvánka pro zaměstnance UP a jejich děti ve věku od 4 let na akci Klubu předškoláků při Mateřské škole Univerzity Palackého v Olomouci
Rádi bychom Vás upozornili na blížící se termín uzávěrky pro podávání příhlášek na stipendijní pobyty v Polsku poskytovaných na základě mezinárodní dohody.
Rádi bychom Vás opět informovali o nabídce bilaterálních a multilaterálních stipendijních programů spravovaných Domem zahraniční spolupráce.
Pavel Neumeister z Ústavu pedagogiky a sociálních studií převzal na pedagogické fakultě proděkanskou agendu po Antonínu Staňkovi, který se stal primátorem. Fakultu chce dovést k úspěšným akreditacím.
Interships offer students a unique opportunity to put theory in practice in their chosen career.
Zpravodajství z UP
Vyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Stránka aktualizována: 15. 03. 2012, Daniel Agnew