Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.pdf.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
  
Русский
Pedagogická fakulta UP

Archiv zpráv

Níže naleznete informace o letní škole organizované partnerskou univerzitou Universidad Autónoma del Estado de México ve španělském a anglickém jazyce.
Please find below the invitation to 2016 Sciences Po Lille’s Summer School, France.
The apprenticeship stay program offers international students, registered in Higher Education Institutions, the opportunity to develop in a UAEMex affiliated department for a period from 2.5 to 4...
The Zagreb School of Economics and Management (ZSEM) and the University of Michigan Ross School of Business are again this coming summer holding a special summer school program named Summer...
Ekonomická fakulta Univerzity v Lublani zve na 17. Letní školu "Take the Best from East and West", v období od 4. do 26. července 2016.
Please find below the invitation to the 2nd International Conference on Lifelong Education and Leadership for ALL-ICLEL 2016 which will take place on 21-24 July, 2016 at Liepaja University,...
Rádi bychom Vám připomněli možnost využít Fulbrightova stipendia pro vědce a přednášející - jak stipendia pro české zájemce do USA, tak stipendia pro pobyty amerických odborníků na univerzitách v ČR.
Velvyslanectví Japonska v Praze oznámilo nabídku obou typů stipendií s nástupem v roce 2017.
Dovolujeme si Vás informovat o konání druhého ročníku Letní školy energetiky. Akce proběhne ve dnech 26.6. - 2.7.2016, předpokládané místo konání je Bratislava.
V rámci programu EUSA_ID probíhají studentské výměny mezi evropskými a jihoafrickými univerzitami, jejichž studenti se zaměřují na témata relevantní pro rozvojová studia.
Zpravodajství z UP
Vyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Stránka aktualizována: 15. 03. 2012, Daniel Agnew