Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.pdf.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
  
Русский
Pedagogická fakulta UP

Archiv zpráv

Mezinárodně uznávaná osobnost tanečně pohybové terapie Vicky Karkou přednášela studentům pedagogické fakulty o umělecky orientovaných terapiích ve vzdělání. Nabídla i tanečně pohybový workshop.
Projekt E-Bezpečí Pedagogické fakulty Univerzity Palackého zvítězil v národním kole prestižní soutěže Evropská cena prevence kriminality za rok 2015. Diplom za skvělé umístění převzal Kamil Kopecký,...
V rámci programu Erasmus+ se hledá celkem osm zájemců o jednoleté zahraniční mobility Evropské dobrovolné služby v Německu od 1. července a 1. září 2016.
Přinášíme Vám nabídku vlády Korejské republiky na postgraduální studium v Koreji („Scholarship Program for Graduate Degrees“).
Dne 15. 3. 2016 se od 13:00 do 15:00 na Pedagogické fakultě UP v Olomouci koná Den otevřených dveří pro zájemce o studium v doktorských studijních programech na akademický rok 2016/2017.
Rádi bychom Vás pozvali na informační seminář Domu zahraniční spolupráce, který se tentokrát uskuteční na Univerzitě Palackého v Olomouci.
Jak pracují výchovní poradci na základních školách Olomouckého kraje? A proč dnes firmám chybějí zaměstnanci? Na tyto a řadu dalších otázek hledali odpovědi účastníci semináře kariérových poradců....
The University of Deusto would like to announce the opening of a call to recruit 8 Marie Sklodowska-Curie Early Stage Researchers as part of the DIRS-COFUND action.
Celkem 80 ocenění rozdal Jaroslav Miller při včerejším slavnostním ceremoniálu v aule pedagogické fakulty. Předání studentských Cen rektora a Čestných uznání pro autory monografií patřilo k vrcholům...
Program AKTION ČR – Rakousko podporuje v létě 2016 účast studentů veřejných vysokých škol na dvou letních školách němčiny, tzv. Sommerkollegs.
Zpravodajství z UP
Vyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Stránka aktualizována: 15. 03. 2012, Daniel Agnew